Undrer du dig også over, om hånddesinfektion stadig vil være en del af vores hverdag i fremtiden? Hånddesinfektion har længe været hverdagskost for sundhedssektoren for at forebygge smitte af virus og sygdomme. Sådan burde det også være i hverdagen for os helt almindelige danskere. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du fremover kan passe på dit helbred ved at anvende hånddesinfektion i din hverdag.

Hånddesinfektion dræber effektivt mikroorganismer som bakterier og vira, som midlertidigt har sat sig på vores hænder. Vi bruger vores hænder til alverdens ting i løbet af dagen, og det sætter sit aftryk. Det er derfor vigtigt, at vi sørger for at holde god hygiejne. Ved brug af hånddesinfektion sørger vi for at holde vores hænder rene under alle omstændigheder. På den måde passer vi på os selv og andre ved at mindske smitte, når vi er sammen.

Hånddesinfektion kommer i mange størrelser og former, så der er noget til ethvert behov. Der findes både hånddesinfektion i en pumpeflaske til hjemmet og med snaplåg, så du kan have den i lommen med dig på farten nemt og bekvemt. Spritter du ofte af, så kig efter hånddesinfektion med glycerin, så du ikke udtørrer dine hænder. Du finder et stort udvalg af hånddesinfektion hos CombiShop.

Håndesinfektion er for alle og for hinanden

Det kan være en god idé at gøre hånddesinfektion til en del af din hverdag, hvis du gerne vil passe på dit helbred. Det gælder både ude og hjemme. Når du spritter dine hænder af, minimerer du ikke kun din chance for at blive syg, men du undgår også at smitte personen nær dig. Hvis du føler dig syg, så vær ekstra opmærksom og brug hånddesinfektion så meget som muligt.

Hånddesinfektion er altså ikke kun for hospitaler, plejehjem eller i arbejdsmæssig forstand. Alle kan være med. Du kan med fordel have hånddesinfektion stående i entréen, så du undgår at tage bakterier og vira med dig i hjemmet. Sprit af, når du kommer hjem fra arbejde, en aftale med en god kammerat eller en gåtur med hunden. Hånddesinfektion er nemt og supereffektivt.