Er du i vildrede over, hvad du skal servere for dine gæster, når de kommer på besøg til en hyggeaften? Mangler du inspiration til, hvad du skal give i gave, eller leder du efter noget lækkert til dig selv? Hvad serverer man for en god ven, når han hun kommer på spontant besøg? Portvin er muligvis det korrekte svar. Et glas portvin til en speciel anledning er nemlig svær at slå.

Portvin passer til mange ting

Portvin er kendt for at passe rigtig godt til desserter og til kaffe. Men den passer og til så meget andet. Portvin stammer fra Portugal, hvor den kaldes for ’Vinho de Porto’. Ved Douro-floden, som ligger i den nordlige del af Portugal, fremstilles druerne. Portvinen har fået det flotte navn fra selve byen Porto i Portugal.

Få et portvin tilbud

Der findes mange forskellige portvine, man kan købe. Det er altså ikke bare sådan, at man kun kan få én eller to af slagsen. Der findes blandt andet sorten, som hedder ’Ruby Port’ og ’Tawny Port’. Under disse to findes der forskellige varianter. Hos supervin.dk kan du finde et stort udvalg indenfor portvine. Mangler du den næste flaske til en speciel anledning, så kan du derfor få  portvin tilbud hos Supervin.

En gave der glæder

Har du en mor, far, bror eller bedsteforældre, som snart fylder år? Hvis du endnu ikke har fået købt gaven, så er det værd at overveje at give en god flaske portvin. Supervin har gode portvin tilbud, og kan blandt andet tilbyde vintage portvine og mange flere. En fordel ved at give sådan en gave er jo også, at en portvin ofte nydes over længere tid, end for eksempel en flaske vin gør.

Ost og portvin

Portvin og ost går bare rigtigt godt sammen. Skal du være vært for en hyggelig aften med vennerne, eller en spontan aften med en god ven, så find osten frem og få fat i et portvin tilbud. Det er superlækkert at blive budt på både ost og portvin. Det er også lidt nemt, fremfor at skulle lave en treretters menu.