Mange elsker et glas juice til morgenmaden, eller til frokost. Man kan drikke juice hele dagen, faktisk. Og man kan også købe ok juice i supermarkedet, hvis man ikke er kræsen. Hvis man vil have en rigtig god juice til morgenmaden, så er det bedst at man laver den selv. En hjemmelavet juice kan ikke sammenlignes med noget af det, du slæber hjem fra supermarkedet. Der er meget mere smag og kraft i en hjemmelavet juice. Og så er den langt friskere.

Hvis du skal lave din egen juice, så er en slow juicer det eneste rigtige. En slow juicer er en maskine, der er bygget til at lave den mest vidunderligt fantastiske juice da kan tænke dig. Der er flere fordele ved en slow juicer frem for andre maskiner. Her bliver iltningen af saften minimal, så du får en langt bedre smag og mange flere vitaminer. En slow juicer bevarer flere af de vigtige næringsstoffer i frugten, og juicen holder længere. Der er mange gode grunde til at købe en slow juicer.

Hils på Mads Bo

På High on Life´s hjemmeside kan du hilse på Mads Bo, som er absolut superekspert på feltet. Mads Bo har nørdet igennem, når det kommer til juice og smoothies, og han ved, hvilke maskiner du skal bruge, hvis du vil have den lækreste juice eller smoothie. Her kan du også købe en slow juicer, der virkelig kan give dig juicer af højeste kvalitet.

Med alle de vitaminer og mineraler du kan få ud af frugten, når du bruger en slow juicer, vil du hurtigt blive kernesund og fuld af energi. Det kan faktisk mærkes på både krop og psyke, når man får de vitaminer man behøver. Og med en slow juicer behøver det ikke at være svært.

Smag på det hele

Hos High on Life kan du finde opskrifter til en masse skønne juicer. Der er mange gode at vælge imellem, og helt sikkert flere, der vil falde i din smag. Gå på opdagelse i kataloget og find dine favoritter. Med tiden vil du sikkert få lyst til at eksperimentere selv.