Der er ting, man helst skal overlade til professionelle, og så er der ting, man selv kan lave i hjemmet. Jo mere man selv har prøvet at lave desto bedre bliver man. Man kan således tage fat på mere og mere krævende opgaver, jo mere erfaren man bliver. Og det er altid spændende at kaste sig ud i et nyt projekt. Hvis man skal lægge fliser på gulvet i køkkenet eller badeværelset, så kan man sagtens gøre det selv, hvis bar man læser lidt op på det først.

Man kommer ikke uden om gulvspartel, hvis man skal lægge flisegulv. Det gælder om at have så jævn en overflade som muligt, inden man lægger fliserne. For fliser er ikke fleksible, så er der den mindste ujævnhed, i gulvet under flisen, så vil der være risiko for, at den knækker, når man træder på den. Derfor bør gulvet jævnes med gulvspartel og slibes til, for du går i gang. På denne måde lægger du det bedste fundament til et smukt flisegulv, som du vil have glæde af i mange år fremover.

Vær grundig med spartlen

Når man skal lægge gulvspartel i et badeværelse eller køkken, så skal man bruge et waterpas af en vis størrelse. Man bruger det til at finde frem til de ujævnheder, der måtte være. Når man lægger spartlen, skal der så vidt muligt være jævnet ud. Det er nødvendigt med armeringsnet, hvis spartlen skal blive solid og holde længe. Man kan med fordel se nogle DIY-videoer om emnet, før man går i gang. Så er man godt klædt på til opgaven, og så er der stor sandsynlighed for, at ens flisegulv bliver flot.

STARK har gulvspartel

De fleste kander byggemarkedet STARK for de mange butikker, der ligger rundt omkring i landet. Men hos stark.dk finder man også dette byggemarked på nettet. Det er let at finde det, man leder efter her, for der er en glimrende søgefunktion i shoppen. Der er flere forskellige slags gulvspartel på hylderne, alle i god kvalitet. Det er let at bestille hjem og let at betale.