Den daglige morgenrutine foran spejlet er et yndet ritual for mange kvinder. Her kan man langsomt komme ud af søvnen og ind i den virkelige verden, mens man stille og roligt tegner sig selv frem, med rødt til kinderne, lidt streg på øjenbrynene og et ekstra lag sort på øjenvipperne. Det er en god måde at vågne på, hvor man har sig selv med hele vejen. Helt sikkert sunder end bare bevidstløst at tumle ud ad døren og afsted til arbejde.

Hvis man ikke er tilfreds med længden og fylden i sine øjenvipper, så kan man med fordel prøve med et Vippeserum. Vippeserum er et præparat, der kan få vækst i øjenvipperne, så de rent faktisk kan vokse sig længere. Det er oprindeligt et øjenlægemiddel, der blot havde den bivirkning at vipperne begyndte at gro. Der var visse producenter vakse ved havelågen, og nu har vi mange mærker at vælge imellem, når vi skal bruge Vippeserum til vores øjenvipper.

Brug det rigtigt

Vippeserum skal helst påføres om aftenen, lige før du skal sove. Sørg for at have renset vipperne grundigt først, så der ikke sidder rester af makeup. Påfør så forsigtigt Vippeserum med, pensel eller børste, langs den øvre vippekant. Herfra vil det fordele sig rundt i løbet af natten, mens du sover din sødeste søvn. Efter 12 uger vil du kunne se den fulde effekt.

Vippeserum er med andre ord et middel, der faktisk har en virkning, men som skal bruges på den rigtige måde for at virke effektivt. Stopper du med at bruge Vippeserum efter 12 uger, så vil dine øjenvipper lige så stille og roligt finde tilbage til deres oprindelige størrelse igen. Det skal altså vedligeholdes, hvis man vil bevare effekten af Vippeserum.

Køb det online

Du kan købe flere forskellige udgaver Vippeserum hos ROSSMANN. Her er en webshop, der virkelig opfylder et behov hos kvinder, der godt kan lide at gøre noget ud af sig selv. At gå på opdagelse her er som at være barn og gå på opdagelse i en slikbutik. Der er så meget, der frister.