Hvis du allerede har besluttet dig for at købe en bil, så er det med at finde ud af, om du vil købe brugt eller ny. Der er selvfølgelig en betydelig forskel på, hvor meget man får for pengene, men på den anden side kan en brugt bil være lidt af et gamble. Den nyeste teknologi og så videre er selvfølgelig kun i de nye biler, så det er også en af de faktorer, man bør tage højde for, når man undersøger mulighederne. Noget andet er hvor, man kan finde den bedste bil til pengene og eventuelle andre fordele, der kan være ved forskellige forhandlere i forhold til køb af en brugt bil fra en privatperson. Vi har undersøgt sagen og er nået frem til, at der overordnet set er fire steder, vi vil foreslå dig at lede efter en ny eller brugt bil.

Din lokale bilforhandler er det første sted på vores liste, da du på den måde har en chance for at få feedback fra familie og venner, naboer og bekendte, samt måske kender en der arbejder eller har arbejdet hos forhandleren. Det er altid godt at vide mere om det sted, man køber noget så dyrt som en bil.

Kia Nellemann er en specialiseret afdeling af Nellemann, der som du jo nok har regnet ud har fokus på Kia. På den måde er du sikret, at de har helt styr på det mærke, du er interesseret i – men det gælder selvfølgelig kun, hvis du tilfældigvis er ude efter en Kia. Der er dog en rigtig god chance for, at du kan finde en Kia, der passer til dine krav og forventninger, så det er i hvert fald et forsøg værd at tage en snak med dem.

Gul og Gratis, QXL, eBay og Den Blå Avis er fire gode steder at lede efter biler og især brugte biler. Der er også nye biler, men om de billigste er til at finde på de her sider kan være svært at vurdere. Det er selvfølgelig stadig et forsøg værd, hvis du ikke har noget imod at bruge tid på selv at undersøge sagen nærmere.

Bilernes Hus er det sidste sted vi vil nævne, men det er bestemt ikke fordi, de er mindre pålidelige eller billige end de andre. Vi har tværtimod gemt det bedste til sidst, ligesom du måske har lært at gøre med hensyn til madpakken, da du gik i børnehave eller skole. Her har de mange års ekspertise, og der er rigtig mange mærker at vælge imellem, så du kan være helt sikker på, at de har en bil, du vil blive tilfreds med – uanset hvor kræsen du er med den slags. Uanset hvad bør klikke ind på deres hjemmeside og se dig lidt omkring.